Welcome to our blog!

Socjalizm

Socialism Makes People Selfish

Menu

Tag: education system


BEFORE YOU GO TO SCHOOL, WATCH THIS || WHAT IS SCHOOL FOR?

June 21, 2019 at 11:39 pm | Articles | Ruben Talley -

ما فائدة المدرسة؟ ادعني ببطيء الفهم كما شئت لكن قد قضيت 16 عاما اذهب إلى المدرسة و ما زلت لا أعلم عندما انتهيت منها، لم أعلم طريقة حساب ضرائبي، طريقة شراء منزل، أو طلب قرض. لم أعلم شيئا عن الاستثمارات، أو بناء السجل الائتماني أو الحصول على وظيفة لقد تخرجت و أنا الأول على دفعتي

Continue reading…

“BEFORE YOU GO TO SCHOOL, WATCH THIS || WHAT IS SCHOOL FOR?”

I SUED THE SCHOOL SYSTEM !!!

at 1:20 am | Articles | Ruben Talley -

Albert Einstein dikur ka thënë: Çdo njëri është një gjeni. Por nëse e gjykon një peshk në bazë të aftësisë së tij për t’u ngjitur në një pemë atëherë ai do ta jetojë të gjithë jetën duke besuar se është i paaftë Zonja dhe zotërinjë të jurise sot në gjykim. Ne kemi një shkollim modern

Continue reading…

“I SUED THE SCHOOL SYSTEM !!!”

Michael Gove is a Socialist, and a Disgrace to Conservative Values

May 19, 2019 at 7:43 am | Articles | Ruben Talley -

a Spectre is haunting the Conservative Party the specter of Michael Gove in the past couple of weeks he's adopted the most extreme alarmist language on the issue of climate change promised to take the completely irrational move or putting tariffs on food in the case of an Odile brexit which would make the most

Continue reading…

“Michael Gove is a Socialist, and a Disgrace to Conservative Values”