De Baron - Anarchist (Official Video)[Muziek] [Applaus] [Muziek] het waren zijn doel van leven geef me wijn ik leef voor iedere minuut en zachtjes naar het dierentuinen voor de 80 model draaien mijn radiodebuut mijn verre scoort niet langer dan m'n neus soms denk ik aan de toekomst dat is niet serieus ik ben de haas clandestien al toekomst mijn weg is geregeld en waarheid perceel is er is geen hel is maar stel mijn in mijn is belijdenis mijn lijf bandana de ook de roo [Applaus] dus omwille van wat ik ben ook kanaal en de pijn o wat een ufo probeer het op mijn vader mijn euro [Muziek] en hoe lang primo kont kut je dat is wat die me komt zitten als de wekker deel denkt deze dag is al verloren voor dan die is begonnen slapen zoöiden bob als een zombie op zoek naar koffie aan maand als ik de baas was van het journaal de zou dat deurtje met journalen gesloten iedereen die moeder baksels mag ik nam al het angst om tassen in de kantoren mogelijk als witte kaas uit de kaap homo's die met marco simpel we beginnen soms op het schavot nek wie er op elke veel voor peter leest ben ik is toch niet kut het een dubbel t bijzonder banking voorbij draad van het bestaan maar de mole angstig aan een koord cloud er langzaam naar mohammed belle belle corde en schenen op de bel limburgers stijl mijn leven is belijdenis ik zou naar de toon oh ja foto en vader leg jij de zomer is op mijn vader is hallo en ook op het waarlijk wij hebben [Muziek] en [Muziek] ik [Applaus] [Muziek] en en [Applaus] solo en rijdt bakau op een gewone air jezus om eens op met mij allemaal met cloud en uhm ja hallo bekende op een ibo de lijnen zo'n wereld onder water [Muziek] [Applaus] [Muziek]
Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *